Gladiator Croatia - O nama

Gladijator klub osnovan je 2006 godine u Dubrovniku, a glavni pokretač cijelog projekta bio je Maro Perak.

Glavni cilj bio je stvaranje zajednice ljudi željne napredka ne samo u učenju različitih borilačkih vještina, tehnika i unapređenja snage već u konačnici promicanja samosvijesti i održavanja dobrog tjelesnog, te mentalnog zdravlja.

Kroz godine rada i truda Gladijator tim postigao je iznimno veliku reputaciju diljem Europe i Azije, što možemo zahvaliti našim kvalitetnim trenerima i borcima koji su sudjelovali u više navrata po brojnim popularnim borilačkim lokacijama (Moskva, Rim, Abu Dhabi, Magas, Helsinki, Keln, St. Petersburg, Dublin, Japan itd), te na njima ostvarili iznimno zavidne rezultate.

Višestruki smo prvaci Hrvatske u amaterskim natjecanjima slobodne borbe budući da nam je to bazični sport, ali takoder imamo svoje predstavnike i u judo, hrvanju, grapplingu...

Osim profesionalnih boraca klub se bazira i na vrhunske programe za rekreativce, programe za skidanje kilograma, dobivanje bolje kondicije, fizičkog izgleda i sl.Za sve detalje o našem načinu rada posjetite rubriku - programi.

Organizatori smo jednog od najpopularnijih spektakla na ovim prostorima.Riječ je o Noći Gladijatora koja je već došla do svoje jedanaeste serije.Kvalitetnim idejama i programo stvorili smo natjecanje koje u boraca stvara iznimno veliko poštovanje, samim time dobili smo i na kvaliteti što je najvažnija stavka cijelog projekta.

Uz stalne trenere Mara Peraka, Michaela Williama, Feše Vukotića i Karla Caputa brojna su i gostovanja iskusnih hrvatskih i inozemnih stručnjaka koji nam pomazu u radu i pripremama.Stoga smo izuzetno ponosni na tako profesionalan kadar, budući da je njihovo znanje ključ uspjeha za stvaranje novih talentiranih boraca.Za više informacija o trenerima posjetite našu rubriku - članovi.

KSW 46, pobjeda Antuna Račića
JEDNOGLASNOM SUDAČKOM ODLUKOM
CRIMEA RUSH, pobjeda Karla Caputa
NOKAUTOM U 5 SEKUNDI BORBE
RIZIN 10, pobjeda Ante Delije
JEDNOGLASNOM SUDAČKOM ODLUKOM
KSW 43, pobjeda Antuna Račića
JEDNOGLASNOM SUDAČKOM ODLUKOM
Antun Račić vs Sebastian Przybysz
KSW 46 - 01.12.2018.
POBJEDA
Karlo Caput vs Renat Lyatifov
CRIMEARUSH - 29.08.2018.
POBJEDA
Ante Delija vs Ricardo Prasel
RIZIN 10 - 06.05.2018.
POBJEDA
Antun Račić vs Kamil Selwa
KSW 43 - 14.04.2018.
POBJEDA